Boekenkrant lanceert nieuwe website!

---

Het is feest op de redactie, want vandaag is de vernieuwde website van de Boekenkrant online gegaan! Na vorig jaar de papieren krant een nieuw jasje te hebben gegeven, was het nu hoog tijd voor een redesign van de website. 

Zoals u kunt zien, zijn de lay-out en de indeling veranderd, maar kunt u nog steeds dezelfde inhoud terugvinden. Het hele archief van de oude website, met jaren aan interviews, recensies en nieuwsberichten, is overgeplaatst. Onder het kopje ‘Categorieën’ vindt u makkelijk artikelen over boeken in het genre dat u zoekt. Ook hebben wij bij ‘Nieuws’ een aparte categorie voor artikelen over boekhandels toegevoegd.

Daarnaast hebben wij nog meer te vieren: 2021 is alweer ons vijftienjarig jubileum! Daarom zijn wij dit jaar begonnen met het organiseren van online Boekenkrant-leesclubs. En in het najaar – in afwachting van het versoepelen van de coronamaatregelen – willen we het jubileum groots gaan vieren met een evenement. Daarover later meer!

Klik hier om een kijkje te nemen op de nieuwe website. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!

Namens het team van de Boekenkrant,

Mirjam Mulder, hoofdredacteur
mirjam@boekenkrant.com

---

Boekenkrant - De Beste Bron voor Boekennieuws

De Boekenkrant biedt kwaliteit voor een breed publiek. We besteden aandacht aan literatuur, spanning, jeugd, non-fictie en strips. De onafhankelijke redactie is altijd op zoek naar actueel boekennieuws. Iedere eerste maandag van de maand verschijnt de papieren editie, die verspreid wordt via boekhandels en bibliotheken. Dagelijks is er actueel boekennieuws te vinden op de Boekenkrant-website. Kijk voor meer informatie op www.boekenkrant.com.

---
---